Ana içeriğe atla

EN ZAYIF VE SAVUNMASIZ 5 BURÇ....

 

En savunmasız ve zayıf 5 burç... Yalnız kalmaya dayanamazlar

Bazı insanlar çok uysal bir zihniyete sahip olur. Duygularını kontrol etmekte güçlük çekerler ve başkalarında duygusal destek ararlar. Çok savunmasız oldukları için her konuda duygusal davranırlar ve hayâl kırıklığı yaşamaktan çok korkarlar. Bu tür insanlar zihinsel olarak çok zayıftır ve yalnız kalmaya dayanamazlar. En savunmasız burç hangisidir? diye merak ediyorsanız bu sorunun yanıtını yazımızda bulabilirsiniz.

Astroloji insanlar hakkında birçok ipucu verir. 12 burcun özelliklerinden yola çıkara insanlar hakkında fikir edinebilirsiniz. Astrolojide çok kırılgan ve duygusal olan burçlar var. Peki, en duygusal ve savunmasız burç hangisidir?

1-KOÇ BURCU

Koç burcu bazen duygularıyla nasıl başa çıkacağınız bilemez. Kararlarında ve eylemlerinde çok dürtüsel oldukları için karmaşık durumlarla karşılaştıklarında nasıl hareket edecekleri konusunda stres yaşarlar. Koç burcunun panikle aldığı kararlar onları savunmasız ve zayıf gösterir.

2-YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu aşk ve diğer güçlü duygular söz konusu olduğunda son derece hassas ve uysal davranır. Yengeç burcu olanlar sevdiklerine duygularını ifade etme konusunda çok savunmasız olabilirler.

Birisi onlarla sert bir tonda konuşursa, kolayca üzülebilirler. Yengeç burcu aşırı duygusal olduğu için bazen savunmasız görünür. Bu sebeple başka insanların desteğine ihtiyaç duyar.

3-BAŞAK BURCU

3-BAŞAK BURCU

Başak burcu olanlar her zaman güçlü dururlar ancak gerçekte onlar da en savunmasız burçlar arasında yer alır. Güçlü görünmeye özen gösterirler ama içlerinde sadece kendileri için başarılı bir hayat kurmaya çalışırlar.

Başak burçları hakkında biri kötü bir şey söylediğinde çok incinirler ama bunu belli etmemek için ellerinden geleni yaparlar.

4-AKREP BURCU

4-AKREP BURCU

Akrep burcu insanların ne dediğini önemler. Başkalarını yargılama korkusuyla duygularını açığa vurmaktan çok korkarlar. Akrepler kendilerine dair çok güçlü bir imaj sunarlar ancak gizlice kendilerini çok savunmasız hissederler.

Akrep burcu olanlar yoğun duygularla karşılaşmaktan da çok korkarlar. Ne kadar dayanıklı görünseler de duyguları söz konusu olduğunda çok savunmasız olabilirler.

5-BALIK BURCU

5-BALIK BURCU

Balık burcu astrolojide en zayıf burç olarak kabul edilir. Söz konusu duyguları olduğunda balık burçları çok savunmasız olur. Duygularını ve kırılganlıklarını evcilleştirmek için ellerinden geleni yaparlar ama bu onlar için oldukça zorlayıcıdır.

Aşırı hassas olan balık burçları çok sık hayâl kırıklığı yaşayabilir. Planları istediği gibi gitmediğinde içine kapanabilir. Bu durumda da herkesin desteğine ihtiyaç duyarlar.

BU BURÇLAR ZİHİNSEL OLARAK ÇOK GÜÇLÜ!

Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova zihinsel olarak çok güçlüdür. İnsanlara hassas ve savunmasız yanlarını göstermeden duygulara nasıl tepki vereceklerini bilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar?

  Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar? Böğürtlen kökü, Anadolu'nun yüzlerce yıldır bilinen şifa kaynağı olarak kullanılan bitkisidir. Böğürtlen kökü, çay, su ve diğer bitkilerle karıştırıp kür olarak hazırlanarak tüketilebilir. Hastalıklara ilk etapta doğal ürünlerle şifa arayanların ilk tercih edebilecekleri böğürtlen kökü çayı ya da suyu, anti bakteriyel ve antioksidan özelliği sayesinde vücudu baştan aşağı arındırır... Böğürtlen Kökü Faydaları Nelerdir? Aktarlardan ve muhtelif marketlerden kolaylıkla elde edilebilen böğürtlen kökü, bedensel rahatsızlıklardan psikolojik sıkıntılara kadar iyi gelmektedir.  Böğürtlen kökünün faydaları şöyledir: Böğürtlen kökü çayı, iştah açıcı özelliğe sahiptir.  Vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olur. Hazımsızlığa iyi gelir. Sindirim sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar.  Ağrı kesici etkiye sahiptir.  Bağışıklık sistemini güçlendirir.  Kan şekerinin normal seviyeye düşmesine yardımcı olur.  Ağızdaki iltihabın

Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir

  Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir? Kulak kristallerinin kaymasının birçok nedeni bulunur. Halk arasında görülen en yaygın nedeni ise enfeksiyon hastalıkları, kafaya alının darbe ve ani hareketler olarak kabul edilir. Kulak kristallerinin kayması, baş dönmesi, dengesizlik ve mide bulantısı gibi semptomlarla kendini gösterir.  bu belirtiler, kişinin gün içindeki aktivitesini olumsuz yönde etkileyerek yaşam kalitesini düşürmektedir. Kulak kristallerinin kayması, birkaç etkili alışkanlıkla evde tedavi edilebilir... Kulak Kristalleri Oynarsa Ne Olur? Kulak kristallerinin yerinden oynaması, alınan bir darbe sonucu kulak kristalleri yanlış yöne doğru gider ve beyne yanlış sinyaller vermeye başlar. Beyne yanlış sinyallerin gitmesi demek ise kişinin kendini sürekli hareket ediyor gibi hissetmesine neden olur. Kulak kristallerinin oynaması genellikle 65 yaş üstü kişilerde daha yaygın meydana geldiği görülür. Kulak kristallerini oynaması hainde ki

Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli?

  Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli? Sindirim sistemini düzenli çalıştırdığı ve tatlı ihtiyacını karşılayan kuru kayısı, zengin besin değerleri sayesinde birçok hastalığa karşı bol bol tüketilmesi tavsiye edilir. Lif oranı oldukça yüksek olan kuru kayısının ara öğünlerde tüketilmesi halinde uzun süre tokluk hissi verdiği ve bundan dolayı daha sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye yardımcı olmaktadır.  Kuru kayısı gibi kuru yemişler, kişinin açlık hissini azalttığı ve tok tuttuğu için ana öğünlerde çok fazla yemek tüketiminin önüne geçtiği beslenme uzmanları tarafından aktarılmaktadır. Kuru Kayısının Faydaları Nelerdir? Vitamin, mineral ve lif kaynağı kuru kayısı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin değerlerini büyük oranda karşılamaktadır. Düzenli ve ölçülü tüketilmesi halinde kan şekerini dengelediği, kalp ve damar sağlığını koruduğu bilinmektedir. Kayısının faydaları şöyledir: Kuru kayısı, antioksidan kaynağı bir besin olduğundan d