Ana içeriğe atla

ALIN ŞEKLİNE GÖRE KİŞİLİK ANALİZİ....

 

Alın şekliniz kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte alın şeklinize göre karakter özelliklerini söyleyen kişilik testi

Yüzünüz kişiliğiniz hakkında ne gösteriyor? Her şey. Yüzünüz kişiliğinizin sırlarını açığa çıkarıyor. Bir sebepten dolayı belirli yüz özellikleriyle doğarız. Gözlerimiz, ağzımız, burnumuz, yanaklarımız, çenemiz, benlerimiz, dudak şekillerimiz vb. tüm yaşamımızın yanı sıra kişiliğimizin bir haritasıdır. İlginç vücut bölümleri kişilik testleri serisinde, bugün alın ve kişilik arasındaki bağlantıyı keşfetmek için alın şekli kişilik testini sunuyoruz. Alnınızın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenebilmeniz için farklı alın tiplerini inceleyeceğiz.

Yüz okuma uygulamaları geliştirme ve araştırmalarının 3000 yıl öncesine dayandığını biliyor musunuz? Bir yüz okuma uzmanı ve yazara göre yüz okuma, açık bir kitap gibi kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarabilir ve bir birey olarak kim olduğunuzu öğrenmenize, romantik ilişkilerinizi derinleştirmenize, kişiliğinizi anlayarak ebeveynlik becerilerinizi geliştirmenize ve hatta anlamanıza yardımcı olabilir. Tanıştığınız veya tanışma sitelerindeki profillere baktığınız kişilerin kişilik özellikleri nelerdir.

ALNINIZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

1-004.jpg

BÜYÜK ALIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Büyük alnınız varsa kişilik özellikleriniz, çok görevli, düzenli ve tavsiye vermekte iyi olduğunuzu gösteriyor. Hayatı dengeli bir yaklaşımla yaşarsınız. Akıllı ve zekisin. Ayrıca çok yeteneklisiniz. Üstlendiğiniz çaba ne olursa olsun başarılı olmanıza yardımcı olan son derece iyi düşünme veya analitik yetenekleriniz var. Ayrıca kendinizden ve yeteneklerinizden son derece memnunsunuz. Yalnızlık seni rahatsız etmez. Çabuk öğrenen birisin. Sorumlu olmaktan keyif alırsınız. Açık fikirli ve fırsatlara açıksınız. Yeni yolları gözlemlemeyi ve keşfetmeyi seven türden bir bireysiniz. Genellikle başarılı iş adamları, ünlüler, telif hakları vb. büyük bir alına sahiptir. Yüz okumada büyük alın da bolluk göstergesi olarak kabul edilir. İyi bir sosyal hayatın tadını çıkarırsınız. Ufak tefek şeyler için gürültü çıkarmayabilirsiniz ama bazen öfkenizi tek seferde dışarı atabilirsiniz.

Temel kişilik özellikleri: çok görevli, organize, tavsiye vermede iyi, dengede yaşayan, bilge, çok Yetenekli, İyi analitik yetenekler, kendinden memnun, hızlı öğrenen, açık fikirli, sosyal kelebek.

2-006.jpg

DAR ALIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Dar alnınız varsa, kişilik özellikleriniz, en çok kendi şirketinizden keyif aldığınızı ortaya koyuyor. Eşsiz ve nadir bir kişiliğe sahipsiniz. Kafandan çok kalbini dinliyorsun. Bir şeyleri düşünmek yerine duygularınızı takip edeceksiniz. Olumsuzluğun size dokunmasına nadiren izin verirsiniz. Moralinizi yükseltmek için hemen yapıcı projelere başlayacaksınız. İncinme korkusundan dolayı çok yakın ilişkiye girmekten kaçınırsınız. Kendi arkadaşlığından hoşlansan bile, empatiksin ve başkalarına yardım etmekten eşit derecede zevk alıyorsun. Dünyaya iyilik yaymak için hiçbir şans bırakmıyorsun. Nazik doğanız, zaman zaman insanların sizi incittiği veya cömertliğinizden yararlandığı durumlarda sizi yakalar. Doğal olarak dikkat ve sevgi yağmuruna tutulsanız da, ilgi odağı olmayı pek sevmiyorsunuz. Hayatı kurallarınıza ve değerlerinize göre yaşarsınız. Toplum tarafından belirlenen normlara uymuyorsunuz. Son derece mutlu ve kendinizle gurur duyuyorsunuz. Şükran içinde yaşıyorsun.

Temel kişilik özellikleri: kendi arkadaşlığını sever, eşsiz ve nadir, kibar, başkalarına yardım etmekten hoşlanır, olumsuzluklardan uzak durur, cömert, hayatı kuralları ve değerleri ile yaşar

3-001.jpg

KAVİSLİ ALIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Kavisli alnınız varsa, kişilik özellikleriniz neşeli, uyumlu ve arkadaş canlısı bir birey olduğunuzu gösterir. İnsanların hayatlarını aydınlatan bir tarzınız var. Kolaylıkla arkadaşlık kurarsınız. Sıcak ve pozitif bir aura yayıyorsunuz. Ne söyleyeceğinizi ve neyi ne zaman söyleyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Son derece iyimser bir bireysiniz. İnsanları hayallerine ve hedeflerine ulaşmaları için teşvik etmekte iyisiniz. Sen bir insansın. Mutluluğu ve pozitif enerjiyi çeken bir mıknatıssınız. Yaptığın her şeyde zarifsin. Zor durumlarla ve zor sosyal durumlarla başa çıkmakta oldukça sakinsiniz. Sabırlı bir birey olmanın yanı sıra hızlı zekalısınız. Bununla birlikte, zorlu bir durumla karşı karşıya kalırsanız, büyük olasılıkla kalbinizi başınızın üzerinden takip edeceksiniz.

Temel kişilik özellikleri: uysal, güleryüzlü, arkadaş edinmede iyi, çok iyimser, mutluluğu ve pozitif enerjiyi mıknatıs gibi çeken, sakin, hızlı zeki, sabırlı, kalbini baştan çıkaran.

4.jpg

M-ŞEKİLLİ ALIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

M Şeklinde Alnınız varsa,kişilik özellikleriniz, sanatsal ve çok yönlü bir birey olduğunuzu ortaya koyuyor. Kendinizi ifade etmeye yer açan ortamlardan hoşlanırsınız. Her biri arasında tam olarak doğru miktarda dengeyi korurken, geleneksel ile modernin veya duygusal ile rasyonelin güzel bir karışımını yaratabilirsiniz. Biri tek bir cümleyle anlatacak olsaydınız, her iki dünyanın da en iyisini bir araya getirebilirsiniz. Aynı zamanda çok hayalperestsiniz. Yaptığınız her şeyde zarif olmayı seviyorsunuz. Kendini iyi bir şekilde taşıyacaksın. Yaratıcısın ve yaptığın şeylere ayrıcalık katıyorsun, giyinmek kadar basit de olsa. Çoğu zaman çok sakin ve sakinsiniz, ancak bazen öfkenizi kaybedebilirsiniz. İyi olan şey, senin de affedici olman. Nadiren kin tutacaksınız. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa, zarafetinizi korumaya çalışır ve yolunuza devam edersiniz. Sevdiklerinize, ailenize ve arkadaşlarınıza karşı aşırı koruyucusunuz. Sanatsal becerileriniz ve hayal gücünüz, her şeyi sıfırdan inşa etmenize yardımcı olur. Küçük detayları fark ediyorsunuz. Teknoloji sektöründe çalışıyorsanız, büyük olasılıkla benzersiz içgörüler ve fikirler ortaya çıkaran sizsiniz.

Temel kişilik özellikleri: sanatsal, çok yönlü, yaratıcı, zarif, sakin, bağışlayıcı, aşırı korumacı, bir şeyleri sıfırdan inşa etmede son derece yetenekli.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar?

  Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar? Böğürtlen kökü, Anadolu'nun yüzlerce yıldır bilinen şifa kaynağı olarak kullanılan bitkisidir. Böğürtlen kökü, çay, su ve diğer bitkilerle karıştırıp kür olarak hazırlanarak tüketilebilir. Hastalıklara ilk etapta doğal ürünlerle şifa arayanların ilk tercih edebilecekleri böğürtlen kökü çayı ya da suyu, anti bakteriyel ve antioksidan özelliği sayesinde vücudu baştan aşağı arındırır... Böğürtlen Kökü Faydaları Nelerdir? Aktarlardan ve muhtelif marketlerden kolaylıkla elde edilebilen böğürtlen kökü, bedensel rahatsızlıklardan psikolojik sıkıntılara kadar iyi gelmektedir.  Böğürtlen kökünün faydaları şöyledir: Böğürtlen kökü çayı, iştah açıcı özelliğe sahiptir.  Vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olur. Hazımsızlığa iyi gelir. Sindirim sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar.  Ağrı kesici etkiye sahiptir.  Bağışıklık sistemini güçlendirir.  Kan şekerinin normal seviyeye düşmesine yardımcı olur.  Ağızdaki iltihabın

Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir

  Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir? Kulak kristallerinin kaymasının birçok nedeni bulunur. Halk arasında görülen en yaygın nedeni ise enfeksiyon hastalıkları, kafaya alının darbe ve ani hareketler olarak kabul edilir. Kulak kristallerinin kayması, baş dönmesi, dengesizlik ve mide bulantısı gibi semptomlarla kendini gösterir.  bu belirtiler, kişinin gün içindeki aktivitesini olumsuz yönde etkileyerek yaşam kalitesini düşürmektedir. Kulak kristallerinin kayması, birkaç etkili alışkanlıkla evde tedavi edilebilir... Kulak Kristalleri Oynarsa Ne Olur? Kulak kristallerinin yerinden oynaması, alınan bir darbe sonucu kulak kristalleri yanlış yöne doğru gider ve beyne yanlış sinyaller vermeye başlar. Beyne yanlış sinyallerin gitmesi demek ise kişinin kendini sürekli hareket ediyor gibi hissetmesine neden olur. Kulak kristallerinin oynaması genellikle 65 yaş üstü kişilerde daha yaygın meydana geldiği görülür. Kulak kristallerini oynaması hainde ki

Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli?

  Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli? Sindirim sistemini düzenli çalıştırdığı ve tatlı ihtiyacını karşılayan kuru kayısı, zengin besin değerleri sayesinde birçok hastalığa karşı bol bol tüketilmesi tavsiye edilir. Lif oranı oldukça yüksek olan kuru kayısının ara öğünlerde tüketilmesi halinde uzun süre tokluk hissi verdiği ve bundan dolayı daha sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye yardımcı olmaktadır.  Kuru kayısı gibi kuru yemişler, kişinin açlık hissini azalttığı ve tok tuttuğu için ana öğünlerde çok fazla yemek tüketiminin önüne geçtiği beslenme uzmanları tarafından aktarılmaktadır. Kuru Kayısının Faydaları Nelerdir? Vitamin, mineral ve lif kaynağı kuru kayısı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin değerlerini büyük oranda karşılamaktadır. Düzenli ve ölçülü tüketilmesi halinde kan şekerini dengelediği, kalp ve damar sağlığını koruduğu bilinmektedir. Kayısının faydaları şöyledir: Kuru kayısı, antioksidan kaynağı bir besin olduğundan d