Ana içeriğe atla

İlişki danışmanı paylaştı: Bunları asla söylemeyin, evliliğiniz bitebilir!

 


İlişki danışmanı paylaştı: Bunları asla söylemeyin, evliliğiniz bitebilir!Evlilikte sevdiğiniz kişiyle aynı evi paylaşmak fikri oldukça güzel olsa da ortak noktada, fikirlerde anlaşmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. Evlilik hayatında özellikle kadınlara büyük sorumluluklar yükleniyor. Kadınlar eşleriyle ilgili sık sık sorunlar yaşayabiliyorlar. İlişki danışmanı kadınların eşleriyle sağlıklı iletişime geçmesi için asla söylememeleri gerekenleri belirtti

Eşinizle istediğiniz şekilde iletişime geçemiyor olabilirsiniz. Birçok evli çift birbirlerini sevmelerine rağmen iletişim konusunda sıkıntılı durumlar yaşıyorlar. Yapılan yanlış hamleler evliliğin bitmesine neden olabiliyor. İlişki danışmanı Chanel Dokun evlilik hakkında ipuçlarında bulundu. Sağlıklı kurulan iletişim ile daha mutlu bir ilişki içerisinde olabilirsiniz. Chanel Dokun, ilişkide asla söylememeniz gerekenleri paylaştı.

BULAŞIKLARI ASLA YIKAYAMAZSIN

Yeni Proje - 2022-08-19T123515.407

Chanel, "her zaman" veya "asla" gibi kelimeler kullanırsanız, eşinizin istediğinizi yapmasını asla sağlayamayacağınızı açıkladı. Kocanızın çabalarını küçümsememeniz gerekiyor. Bunun yerine, "Keşke bulaşıklara daha fazla yardım etseydin" gibi ifadeler önerdi.

TEMBELSİN

Yeni Proje - 2022-08-19T123400.959

Zaman zaman eşinin eve gelip kıyafetlerini yerde bıraktığını açıkladı. Bu davranış Chanel’i delirtiyor, bu yüzden ondan durmasını isterken, bunu asla "tembellik" gibi bir karakter kusuruna atfetmedi. Chanel, "Partnerimizin karakterini anlık hataların ötesinde olumsuz olarak yargıladığımızda, aşağılama tehlikesi bölgesine gireriz" dedi.

HEPSİ SENİN SUÇUN

Yeni Proje - 2022-08-19T123332.066

Chanel, işler ters gittiğinde suçlama oyununu oynamamamız konusunda bizi uyardı. Rolümüzün çok küçük olmasına rağmen, eylemlerimizin sorumluluğunu almanın önemli olduğunu açıkladı. Dedi ki: "Diğer kişinin çatışmadan tamamen sorumlu olmadığını kabul etmek istemediğimizde, uzlaşmayı durgunlaştırırız."

BELKİ DE BOŞANMALIYIZ

Yeni Proje - 2022-08-19T123500.783

Uzman, evlilik zor olsa bile boşanmalıyız kelimesini asla söylememeniz gerektiğini belirtti. "'Yapıyorum' dediğimiz gün, her fırtınayı birbirimizle atlatmaya kararlıydık. Boşama' kelimesi evliliğimizin güvenli temeline bir çatlak koyar."

HİSLERİN APTALCA

Yeni Proje - 2022-08-19T123559.298

Chanel, kocanızın nasıl hissettiğini göz ardı edememeniz gerektiğini belirtti. Profesyonel, empati sunmanın anahtar olduğunu ve o kişinin neye ihtiyaç duyacağını anlamak için kendi bencil tepkilerimizin ötesine bakmamız gerektiğini söyledi. Nasıl hissettiğine katılmadığınızda bile, nereden geldiğine saygı duymanın önemli olduğunu açıkladı.

DAHA FAZLA PARA KAZANIYORUM, BENİM KARİYERİM DAHA ÖNEMLİ

Yeni Proje - 2022-08-19T123420.059

Son olarak, güçlü ve sağlıklı bir evlilik istiyorsanız, yüzüne para sürmek asla iyi bir fikir değildir. Chanel, bir haneye katkıda bulunmanın birçok yolu olduğunu açıkladı. Profesyonel, "Yaşam tarzımıza yaptığımız katkıların her ikisini de onurlandırıyoruz ve her birinin parasal getirisine bakılmaksızın bireysel hırslarımıza ortak bir yatırım yapıyoruz. Bu şekilde, düşmanlar veya rakiplerden ziyade yaşam hedeflerimize ulaşmada birbirimize karşı varız."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar?

  Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar? Böğürtlen kökü, Anadolu'nun yüzlerce yıldır bilinen şifa kaynağı olarak kullanılan bitkisidir. Böğürtlen kökü, çay, su ve diğer bitkilerle karıştırıp kür olarak hazırlanarak tüketilebilir. Hastalıklara ilk etapta doğal ürünlerle şifa arayanların ilk tercih edebilecekleri böğürtlen kökü çayı ya da suyu, anti bakteriyel ve antioksidan özelliği sayesinde vücudu baştan aşağı arındırır... Böğürtlen Kökü Faydaları Nelerdir? Aktarlardan ve muhtelif marketlerden kolaylıkla elde edilebilen böğürtlen kökü, bedensel rahatsızlıklardan psikolojik sıkıntılara kadar iyi gelmektedir.  Böğürtlen kökünün faydaları şöyledir: Böğürtlen kökü çayı, iştah açıcı özelliğe sahiptir.  Vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olur. Hazımsızlığa iyi gelir. Sindirim sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar.  Ağrı kesici etkiye sahiptir.  Bağışıklık sistemini güçlendirir.  Kan şekerinin normal seviyeye düşmesine yardımcı olur.  Ağızdaki iltihabın

Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir

  Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir? Kulak kristallerinin kaymasının birçok nedeni bulunur. Halk arasında görülen en yaygın nedeni ise enfeksiyon hastalıkları, kafaya alının darbe ve ani hareketler olarak kabul edilir. Kulak kristallerinin kayması, baş dönmesi, dengesizlik ve mide bulantısı gibi semptomlarla kendini gösterir.  bu belirtiler, kişinin gün içindeki aktivitesini olumsuz yönde etkileyerek yaşam kalitesini düşürmektedir. Kulak kristallerinin kayması, birkaç etkili alışkanlıkla evde tedavi edilebilir... Kulak Kristalleri Oynarsa Ne Olur? Kulak kristallerinin yerinden oynaması, alınan bir darbe sonucu kulak kristalleri yanlış yöne doğru gider ve beyne yanlış sinyaller vermeye başlar. Beyne yanlış sinyallerin gitmesi demek ise kişinin kendini sürekli hareket ediyor gibi hissetmesine neden olur. Kulak kristallerinin oynaması genellikle 65 yaş üstü kişilerde daha yaygın meydana geldiği görülür. Kulak kristallerini oynaması hainde ki

Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli?

  Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli? Sindirim sistemini düzenli çalıştırdığı ve tatlı ihtiyacını karşılayan kuru kayısı, zengin besin değerleri sayesinde birçok hastalığa karşı bol bol tüketilmesi tavsiye edilir. Lif oranı oldukça yüksek olan kuru kayısının ara öğünlerde tüketilmesi halinde uzun süre tokluk hissi verdiği ve bundan dolayı daha sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye yardımcı olmaktadır.  Kuru kayısı gibi kuru yemişler, kişinin açlık hissini azalttığı ve tok tuttuğu için ana öğünlerde çok fazla yemek tüketiminin önüne geçtiği beslenme uzmanları tarafından aktarılmaktadır. Kuru Kayısının Faydaları Nelerdir? Vitamin, mineral ve lif kaynağı kuru kayısı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin değerlerini büyük oranda karşılamaktadır. Düzenli ve ölçülü tüketilmesi halinde kan şekerini dengelediği, kalp ve damar sağlığını koruduğu bilinmektedir. Kayısının faydaları şöyledir: Kuru kayısı, antioksidan kaynağı bir besin olduğundan d