Ana içeriğe atla

 

Göbek bölgesini inceltiyor! Yoğurdun içine 1 kaşık ekleyince...

Göbek bölgenizdeki yağlarınızdan yoğurt kürlerini tüketerek kurtulabilmeniz mümkün. Bazen göbek bölgenizdeki yağların erimesi için sadece diyet ve egzersiz programına uymak yetmez. Yağ yakma özelliği olan doğal kürlerden de faydalanmak gerekir. Yoğurt kullanarak hazırlayacağınız yağ yakıcı kürlerle daha kolay incelebilirsiniz. Evdeki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz yoğurt kürü ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün. İşte göbek bölgenizi eritmenize yardımcı olacak en etkili yoğurt kürleri...

Kilo vermek ve bölgesel yağlardan kurtulmak göründüğü gibi kolay olmaz. İstediğiniz ince bedene kavuşmak için beslenmenize dikkat edip, düzenli olarak egzersiz yapmanız gerekir.

Ancak diyet ve egzersiz programınızı yağ yakıcı kürlerle destekleyip kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Sindirim sistemini çalıştıran yoğurdu kullanarak harika doğal kürler yapabilir ve yağ yakabilirsiniz.

YOĞURTLU LİMON KÜRÜ!

Yoğurt ve limon kürü metabolizmanızın hızlı çalışmasını sağlar. Böylelikle yağ yakma sürecinizde metabolizmanıza bağlı olarak hızlanır.

Yoğurtlu limon kürünü evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Yoğurtlu limon kürünü her akşam yatmadan önce yemeniz gerekir. Ayrıca bu kürü tükettikten sonra başka hiçbir şey yememeniz önerilir.

Yoğurtlu limon kürü hazırlanışı;

  • Yarım çay kaşığı zerdeçal.
  • Yarım limon.
  • 3 yemek kaşığı az yoğurt.
  • Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Karıştırdığınız kürü yatmadan önce tüketin.
  • 10-15 gün bu kürü uygulamaya devam edin.
MAYDANOZLU YOĞURT KÜRÜ

MAYDANOZLU YOĞURT KÜRÜ

Maydanoz müthiş bir A ve C vitamini kaynağı olarak bilinir. Maydanoz ve yoğurt kürü hem sağlığa faydalıdır hem de zayıflama sürecinizi hızlandırır.

Ödem atıcı özelliği olan maydanoz sindirim sistemini düzenleyen yoğurt ile birleşince bölgesel yağları cayır cayır yakıyor.

Maydanozlu yoğurt kürü hazırlanışı;

  • 4 dal maydanoz.
  • 250 gram yoğurt.
  • 1 adet limon.
  • 4 dal dereotu.
  • Maydanoz ve dereotunu ince ince kıyarak bir kabın içerisine alın.
  • Karışıma yoğurdu ekledikten sonra limon suyunu sıkın.
  • Gece uyumadan 3 saat önce bu karışımı tüketin.
PUL BİBERLİ YOĞURT KÜRÜ

PUL BİBERLİ YOĞURT KÜRÜ

Pul biber ve yoğurt kürünün yağ yakıcı etkisi herkes tarafından biliniyor. En popüler kürler arasında yer alan pul biberli yoğurt kürü yavaşlayan metabolizmayı anında çalıştırıyor.

Sindirim sistemini düzenleyerek vücuttan ödem ve şişkinliklerin atılımını sağlıyor.

Pul biberli yoğurt kürü hazırlanışı;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt.
  • 1 çay kaşığı pul biber.
  • Yarım limon suyu.
  • Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Gece yatmadan 30 dakika önce bu kürü tüketin.
  • 2 hafta boyunca her gece düzenli uygulayın. Daha sonra ara verin.
SODALI YOĞURT KÜRÜ

SODALI YOĞURT KÜRÜ

Sodalı yoğurt kürünü evde çok kolay hazırlayabilirsiniz. Hazımsızlığa iyi gelen sodalı yoğurt kürü kısa sürede göbek yağlarınızı yakmanızı yardımcı olabilir.

Kahvaltıdan 30 dakika önce ya da gece uyumadan önce bu kürü tüketebilirsiniz.

Sodalı yoğurt kürü hazırlanışı;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt.
  • 1 şişe maden suyu.
  • Yarım limon suyu.
  • Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Kahvaltıdan önce ya da gece yatmadan önce tüketin.
  • 10-15 gün boyunca bu kürü uygulamaya devam edin. Daha sonra ara verin.
GÖBEK ERİTMEK İÇİN YOĞURT KÜRÜ TÜKETİRKEN DİKKAT

GÖBEK ERİTMEK İÇİN YOĞURT KÜRÜ TÜKETİRKEN DİKKAT!

Göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulmak için sadece yoğurt kürü uygulamanız yeterli gelmez. Düzenli olarak egzersiz yapmalısınız ve vücuduna uygun bir diyet programına uymalısınız.

Yoğurt kürlerini uygularken beyaz un, şeker ve tuzu ölçülü bir şekilde tüketin. Hamur işi, tatlı ve kızartmalardan uzak durun. Kürdeki malzemelerden herhangi birine alerjiniz varsa uygulamayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar?

  Böğürtlen kökünün faydaları nelerdir? Böğürtlen kökü çayı ne işe yarar? Böğürtlen kökü, Anadolu'nun yüzlerce yıldır bilinen şifa kaynağı olarak kullanılan bitkisidir. Böğürtlen kökü, çay, su ve diğer bitkilerle karıştırıp kür olarak hazırlanarak tüketilebilir. Hastalıklara ilk etapta doğal ürünlerle şifa arayanların ilk tercih edebilecekleri böğürtlen kökü çayı ya da suyu, anti bakteriyel ve antioksidan özelliği sayesinde vücudu baştan aşağı arındırır... Böğürtlen Kökü Faydaları Nelerdir? Aktarlardan ve muhtelif marketlerden kolaylıkla elde edilebilen böğürtlen kökü, bedensel rahatsızlıklardan psikolojik sıkıntılara kadar iyi gelmektedir.  Böğürtlen kökünün faydaları şöyledir: Böğürtlen kökü çayı, iştah açıcı özelliğe sahiptir.  Vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olur. Hazımsızlığa iyi gelir. Sindirim sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar.  Ağrı kesici etkiye sahiptir.  Bağışıklık sistemini güçlendirir.  Kan şekerinin normal seviyeye düşmesine yardımcı olur.  Ağızdaki iltihabın

Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir

  Kulak kristalleri oynarsa ne olur? Kulak kristalleri oynaması nasıl tedavi edilir? Kulak kristallerinin kaymasının birçok nedeni bulunur. Halk arasında görülen en yaygın nedeni ise enfeksiyon hastalıkları, kafaya alının darbe ve ani hareketler olarak kabul edilir. Kulak kristallerinin kayması, baş dönmesi, dengesizlik ve mide bulantısı gibi semptomlarla kendini gösterir.  bu belirtiler, kişinin gün içindeki aktivitesini olumsuz yönde etkileyerek yaşam kalitesini düşürmektedir. Kulak kristallerinin kayması, birkaç etkili alışkanlıkla evde tedavi edilebilir... Kulak Kristalleri Oynarsa Ne Olur? Kulak kristallerinin yerinden oynaması, alınan bir darbe sonucu kulak kristalleri yanlış yöne doğru gider ve beyne yanlış sinyaller vermeye başlar. Beyne yanlış sinyallerin gitmesi demek ise kişinin kendini sürekli hareket ediyor gibi hissetmesine neden olur. Kulak kristallerinin oynaması genellikle 65 yaş üstü kişilerde daha yaygın meydana geldiği görülür. Kulak kristallerini oynaması hainde ki

Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli?

  Sabah aç karnına kuru kayısı yemenin faydaları nelerdir? Günde kaç tane kuru kayısı yenmeli? Sindirim sistemini düzenli çalıştırdığı ve tatlı ihtiyacını karşılayan kuru kayısı, zengin besin değerleri sayesinde birçok hastalığa karşı bol bol tüketilmesi tavsiye edilir. Lif oranı oldukça yüksek olan kuru kayısının ara öğünlerde tüketilmesi halinde uzun süre tokluk hissi verdiği ve bundan dolayı daha sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye yardımcı olmaktadır.  Kuru kayısı gibi kuru yemişler, kişinin açlık hissini azalttığı ve tok tuttuğu için ana öğünlerde çok fazla yemek tüketiminin önüne geçtiği beslenme uzmanları tarafından aktarılmaktadır. Kuru Kayısının Faydaları Nelerdir? Vitamin, mineral ve lif kaynağı kuru kayısı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin değerlerini büyük oranda karşılamaktadır. Düzenli ve ölçülü tüketilmesi halinde kan şekerini dengelediği, kalp ve damar sağlığını koruduğu bilinmektedir. Kayısının faydaları şöyledir: Kuru kayısı, antioksidan kaynağı bir besin olduğundan d