Ana içeriğe atla

 

Dal Gibi Yapan Dukan Birası Nasıl Yapılır? İşte Hem Ferahlatan Hem Zayıflatan O İçecek

Zayıflamak isteyenler bayanların yakından tanıdığı enfes dukan birası, hem içinizi ferahlatacak hem de sizi dal gibi inceltecek. Yaz aylarına girmeden hemen önce siz de bu tarifi yapın, yaza bomba gibi ve hayalinizdeki vücutla girin. İşte içtikçe kilo vereceğiniz meşhur dukan birası tarifi ve tüm püf noktaları!

Dal Gibi Yapan Dukan Birası Nasıl Yapılır? İşte Hem Ferahlatan Hem Zayıflatan O İçecek!

Zayıflamak isteyenler bu tarif için kendilerini yerden yere vuruyorlar. İçtikçe dal gibi yapan dukan birası, zayıflamak için birebir. Siz de eğer fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve bu yıl yaz ayına fit bir görünümle girmek istiyorsanız mutlaka bu tarifi deneyin. Düzenli olarak içildiğinde etkisini gösteren dukan birasının sizi zayıflattığını kendi gözlerinizle göreceksiniz. Ayrıca bu tarif sizi içtikçe ferahlatacak. Bu sıcak günlerde kendinizi serin yerlerde gibi hissedeceksiniz. Yani sadece zayıflamakla kalmayıp, sıcak günlerin yakıcı etkisinden de kurtulmuş olacaksınız. Peki dal gibi yapan dukan birası nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını size şimdi vereceğiz. Hiç endişe etmeyin, çünkü dukan birasının yapımı çok kolay. Ayrıca bu tarifi yapmak için diğer diyet ürünleri gibi pahalı şeylere ihtiyaç duymayacaksınız. Evde ya da markette bulunan birkaç ucuz malzeme ile harika bir diyet içeceği yapacaksınız ve istediğiniz fit görünüme en kısa sürede ulaşacaksınız. İşte hem ferahlatan hem de zayıflatan dukan birası tarifi!

Dukan Birası Tarifi Malzemeleri

  • İki tatlı kaşığı dolusu ya da iki poşet yeşil çay
  • Üç buçuk su bardağı dolusu kaynar su
  • Yarım limonun suyu
  • Bir şişe maden suyu

Dukan Birası Tarifi Malzemeleri

Dukan Birası Tarifi Yapılışı

  • İlk olarak dukan birası için su kaynatılır ve çayın demleneceği kabın içine alınır.
  • Sonra kaynar suyun üzerine iki tatlı kaşığı dolusu ya da iki poşet yeşil çay atılır. Bu şekilde yaklaşık olarak 15 dakika kadar demlenmesi beklenir.
  • Çay demini aldıktan sonra ise içine yarım limon suyu ile bir şişe maden suyu ilave edilir.
  • Hazır olan dukan birası, soğuduktan sonra gün boyunca taze bir şekilde tüketilebilir.

    Not: Eğer herhangi bir hastalığınız varsa (tansiyon ve şeker gibi) önce bir doktora danışarak onay alın ve dukan birasını öyle yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARANFİL YAĞININ FAYDALARI

 Grip, mide bulantısı, depresyon, ishal gibi hastalıklara karşı oldukça faydalıdır. Balgam sökücü özelliği olan karanfil kişiyi soğuk algınlığından da koruyabilir. Ağız kokusunun giderilmesinde oldukça etkilidir. Karanfil tohumunun hafif uyuşturma etkisi vardır bu nedenle diş eti hastalıklarında ve diş ağrılarında hafifletmede kullanılır. Saç dökülmelerini engellediği gibi düzenli kullanımda saçın daha çabuk uzamasını sağlar. Güçlü bir antiseptik ve vücuttaki mikroplarla savaşır. Zihni rahatlatıcı etkisinin yanı sıra Hafızayı kuvvetlendirir. Karanfil yağı özellikle romatizma ağrılarının hafifletilmesini sağlar. Doktora gitmeyi ihmal etmeyiniz.... 

Kekik suyunun mucizevi faydaları nelerdir....

  Kekik suyunun mucizevi faydaları nelerdir? Damıtılmış kekik suyu nasıl hazırlanır? Kekik, dağlarda yetişen, Akdeniz ve Ege ikliminin hakim olduğu bölgelerinde şifa kaynağı olarak tüketilen bir bitkidir. Kekik, çay ve yağ olarak tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı korumaktadır. Kekik, dağlardan hasat edildikten sonra kazanlarda kaynatılarak elde edilen suyu, ilaç niyetine içilmektedir. Kekik suyu, vücudu toksinlerden arındırarak kanser hücreleriyle savaşmaktadır. Kekik suyunu hazırlamak biraz zor olsa da zengin besin değerleri sayesinde birçok hastalığa karşı koruyu olduğundan özellikle kış aylarında bol bol tüketilmesi tavsiye edilir. Kekik suyu, sadece vücudu toksinlerden arındırmakla da kalmayıp, açık yaraların tedavisinde ve saç bakımında da oldukça önemli bir yere sahiptir.  Kekik Suyunun Faydaları Nelerdir? Alternatif tıp tedavisinde oldukça önemli bir yere sahip olan kekik suyu, vücudu toksinlerden arındırarak mevsimsel hastalıklardan h...

YUMURTANIN FAYDALARI

 Kemikleri güçlendirir. Sağlıklı saç, deri ve tırnaklarınız olur. Kasları geliştirir. Beyni besleyip sağlıklı tutar. Vücuda vitamin ve mineral sağlar. Gözleri sağlıklı tutar ve kataraktı engeller. Kiloyu dengeler. Yüksek tansiyon ve damar tıkanıklığı  riskini azaltır. İyi miktarda demir içirir. Kalp damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltır. Bol protein deposudur. Anne sütünün artışına yardımcı olur.